Twenty – tijd voor taart!

Hiep hiep hoera! 20 kaartjes op mijn taart vandaag want ik ben jarig! Het is een prachtige dag om jarig te zijn want het zonnetje schijnt en het is rond de 23 graden. Ik vier het vandaag niet, maar ben wel even op bezoek geweest bij mijn oma en ga vanavond lekker uit eten. Ondanks dat ik het niet vier eet ik natuurlijk wel een taartje vandaag. Tijd om de honger te stillen en wat lekkere taartjes op een rijtje te zetten.

Frambozen taart Limoencheesecake

Frambozen crème taartjes
Ik ben echt dol op frambozen. Het taartje hierboven is vegan en glutenvrij.  Zelf eet ik niet vegan of glutenvrij maar desondanks ziet dit taartje er wel mega lekker uit!

Limoen cheesecake
Wie mij goed kent weet dat ik dol ben op alles met citroen en/of limoen. Ik houd van zuur, zure limonade, zure appels en ook van een wat zuurdere cheesecake. Het recept van Sabine van OMF heb ik nog niet geprobeerd te maken, maar staat wel hoog op mijn lijstje.

Dripcake, life of pie Dripcake

Life of pie – Life of pie is een taartenwinkel gevestigd in Amsterdam. Ze verkopen de mooiste taarten en cake’s zoals hierboven afgebeeld. Van drip cake’s tot customized taarten en van prachtige baby shower taarten tot bruidstaarten. Hoe mooi zien ze eruit! Bijna zonde om aan te snijden.


appelkruimeltaart-1024x683

Appelkruimeltaart – Er gaat niks boven een klassieke oma’s appeltaart.  Mét kruimels deze keer. Lekker!

Sinaasappel cake

Sinaasappelcake – Citrusvruchten en cake is een goede combinatie. Vooral sinaasappel is erg lekker in een taart of cake. Fris, maar toch zoet.

aardbeienkwarktaart

Aardbeien kwarktaart – Ik hou van kwarktaart. Uberhaupt van taart, maar als het dan een aardbeien kwarktaart met een beetje chocolade is,  heb je me helemaal in de pocket.

Wat is jouw favoriete taart om te eten tijdens je verjaardag?

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge