Tweeduizendzeventien

mijn 201731 december, de laatste dag van het jaar 2017 alweer. Jemig wat ging de tijd snel! Voor mijn gevoel was Pasen nog geen week geleden maar inmiddels staat 2018 alweer op de stoep. 2017 was – zoals ieder jaar- een jaar met hoogte en diepte punten.  Een mooi moment om terug te blikken op  de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

  • Een weekendje naar den Haag met mijn beste vriendin. Oh wat hebben we gelachen dat weekend! Het reizen met de trein, het zelf koken van een semi-studenten maaltijd, Sealife en natuurlijk de dag naar het strand.  Het was, onverwachts, nog prachtig weer en de zon scheen het hele weekend. Ik heb zo ontzettend genoten van dat weekend weg!
  • De twee hele gezellige kerstdagen met familie en kennissen. Het gourmetten met de familie en de tapas met kennissen. Ik kan echt enorm genieten van de kerstdagen.
  • De vierdaagsefeesten in Nijmegen. Een soort vaste ‘traditie’ is dat ik samen met een of meerdere vriendinnen de vrijdag avond de stad inga. De vrijdag is de laatste dag van de vierdaagse en voor vele ook de gezelligste omdat dan de meeste mensen in de stad zijn. Plein 1944 en het koningsplein zijn dan ook favorieten die avond. Vorig jaar was het zo gezellig! Ik wilde eigenlijk niet gaan en bedacht misschien 2 uur van te voren dat ik toch ging. Enorm spontaan dus maar evengoed enorm gezellig!
  • De middagen op het terras. In het zonnetje, met klasgenoten of vriendinnen. Urenlang borrelen, lunchen of een hapje eten. Bitterganituur erbij, een wiekse rosé of een ijsthee en ik ben helemaal tevreden.
  • Sinterklaas avond met de familie.  Gezellig pakjesavond met familie. Inpakpapier overal, cadeautjes in overvloed, hapjes op tafel en een hoop gezelligheid.
  • Het behalen van mijn diploma. Jeetje, wat heb ik hier het afgelopen jaar – en die twee jaar ervoor – enorm voor gevochten maar ik heb hem gewoon in de pocket! Yes! Inmiddels werk ik alweer een tijd als assistente en heb ik daar enorm veel plezier in.
  • Het Gavin James, my Baby en Rondé concert in Doornroosje. Deze waren zo intens leuk! Voorval van my Baby heb ik intens maar dan ook intens genoten!

2017, wat was je een bijzonder, moeilijk maar ook enorm leuk en leerzaam jaar. Bring it on 2018. ✰✰✰

afsluiting artikel

 

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge