Tag | Fall Favorites

herfst

Nu   de herfst dan echt in begonnen word het tijd voor een nieuwe tag. In deze tag vertel ik mijn favorieten over de herfst aan jullie. Wat zijn mijn ultieme herfst momentjes en waar besteed ik mijn tijd aan in de herfst?

THEE
In de herfst drink ik het meeste thee. Vooral de warmere smaken zoals rooibos, kersen en sinaasappel vind ik erg lekker in de herfst. Het thuiskomen van stage of school met een grote kop thee is het ultieme herfstgevoel.

KOFFIE
Op mijn stage drink in ongeveer een tot twee koppen koffie per dag. Ik ben zelf geen mega grote koffie fanaat (behalve frappuchino of ijskoffie) maar als het koud is en ik wat moeër ben, kan ik een goede kop koffie wel waarderen.

frappuchino caramel

AVONDETEN
Eigenlijk heb ik geen ultiem avondeten wat ik eet rond de herfst. Nu het kouder word gaan de stampotten wel weer op tafel. Heerlijk zuurkool of boerenkool met spekjes! Daarnaast eten we ook gewoon pasta’s, rijst en aardappelen. Terwijl ik dit typ krijg ik ineens mega zin in oma’s stoofpeertjes, ouderwets lekker.

SNOEP/KOEK
In de herfst, met name rond de sinterklaas, ontwikkel ik altijd een verslaving voor het eten van speculaas op brood. Ook gevuld speculaas en pepernoten. Maar ook voor chocolade en gevulde koeken mag je me altijd wakker maken. Echt snoepen doe ik niet snel, ik ben eerder een koeken en hartig mens.
SJAAL
In de herfst draag ik vaak geen sjaal. Ik vind ze onhandig omdat ze steeds verschuiven waardoor ze snel afvallen. In de herfst draag ik vaak mijn winterjas al. Deze is hoog gesloten waardoor ik geen sjaal hoef te dragen. Heel handig!
SCHOENEN
In de herfst draag ik het liefste laarzen of half hoge sneakers. Soms sla ik mijn broekspijpen om zodat ze boven m’n sneakers of laarzen uitkomen, soms niet. Als het te koud is laat ik ze lekker naar beneden!

GEURKAARS

Ik houd eigenlijk helemaal niet van geurkaarsen… Ik heb veel liever geurloze kaarsjes of waxinelichtjes aan in huis dan geurkaarsen. Ik vind de geuren vaak te zoet of te heftig voor in huis en word er dan ook snel misselijk van.

LIPSTICK
Mijn favoriete herfst lipstick is van #4 on the catwalk van Essence. Een diepe, frambozen kleurige lipstick die goed aansluit bij de herfst. In de herfst draag ik vaker wat donkerdere lipstick in rood en roze tinten.

Essence lipsticks
PARFUM
Ik heb verschillende parfums in mijn kast staan maar gebruik vaak de zelfde parfum; wish van Chopard. Ik vind de geur prettig en het is eigenlijk een signature parfum geworden van me.
BEZIGHEID
Fietsen en wandelen vind ik altijd leuk om te doen tijdens de herfst. Lekker door het bos of langs het meer. Verder bloggen in bed, boeken lezen en thee drinken vind ik echte herfst bezigheden.
afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge