Spring is in the air

Terwijl ik dit schrijf zit in achter mijn bureau met de ramen wagenwijd open en schijnt het zonnetje heerlijk in mijn gezicht. Het is een heerlijke lente dag! Tijd voor wat kleding inspiratie zodat je je kast alvast lente proof kunt maken.

Lets think PINK

Ook in de zomer is zwart een kleur die ik veel draag. Vaak combineer ik zwart dan met wit of met een felle kleur zoals hierboven. De combinatie met het zwarte, een relatief veilige kleur, en een felle kleur, een out of my comfort zone, kleur spreekt mij erg aan. Bovendien maakt het de outfit een stuk vrolijker en geschikter voor de lente. Je wilt je immers kleden op het seizoen en het weer toch?

Ik heb gekozen voor een roze, los vallende blouse met daaronder een zwarte skinny jeans en chelsea boots. Een schoudertas, ketting en een lipstick in de kleur van de blouse maken de outfit compleet.

Do Blue

Jeans – Blouse – Blazer – Sneakers – Lipstick – Horloge

Naast zwart is blauw/spijker ook een van mijn favoriete kleuren. In combinatie met zwart, andere tinten spijkerstof, donkerblauw of zoals hierboven wit. Ik ben er fan van! Verschillende kleuren blauw passen goed bij de lente. In combinatie met wit is het zomers terwijl het met zwart meer herfstig is.

Heb jij nog leuke lente outfits?
afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge