Small talk #1 – Werk, familie & rijles

Hi! Daar ben ik weer. Terug van weg geweest of nou ja.., terug? Een klein beetje. Ik mistte het schrijven eigenlijk meer dan ik van te voren had gedacht en had toch her en der de neiging om wat te schrijven of om wat krabbels neer te zetten. De zomer komt eraan en de avonden worden langer. Een mooi moment om de draad weer een beetje op te pakken, beginnend met een kleine update.

Drukte op het werk

De afgelopen maanden heb ik absoluut niet stil gezeten. Alles behalve zelfs.  Mede door de griep golf die lang bleef hangen dit jaar was het behoorlijk druk op het werk. Zelf heb ik er – op wat gesnotter, een oor- en een keelontsteking na – het er goed vanaf gebracht en ben ik niet erg ziek geweest. Fijn! Want om mij heen was de ene na de andere ziek. Inmiddels is de griepgolf weer een flink eind gezakt en is denk ik ruim 80% van de griep af.  Het hooikoorts seizoen begint weer langzaam en en de neussprays en anti-allergie tabletten zijn niet aan te slepen. De zomer is in ieder geval in aantocht!

Familie

Daarnaast heeft mijn oma de laatste tijd ook een grote rol gespeeld. Niet omdat ze de allerleukste en liefste is – want dat zegt geloof ik ieder kleinkind 😉 – maar omdat ze erg ziek is. Sinds begin maar is ze bekend met een hersentumor, wat niet alleen voor haar maar ook voor ons erg moeilijk is. Want hoe ga je er nu immers mee om dat een van je naasten ernstig ziek is? Ze heeft naast haar slechte dagen ook goede dagen – gelukkig! – maar ze heeft wel veel ingeleverd de afgelopen weken. Erg confronterend om te zien..

Rijlessen

Het heeft even geduurd, maar ik ben eindelijk met mijn rijles begonnen! Ik heb het heel lang uitgesteld. Geen zin, geen tijd, te duur maar nu ik eenmaal fulltime werk en in de avonden en weekenden niet meer hoef te werken ben ik flink aan de slag gegaan met mn theorie en mijn rijlessen. Inmiddels zit ik op rijles 13 en ik moet zeggen: ik heb het aardig onder de knie. 15 mei mag ik op voor mijn theorie examen en als alles dan goed verloopt hoop ik rond de zomer mijn rijbewijs te halen. Mega spannend, maar ook enorm leuk!

Hoe is het met jullie?

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge