Slaapkamer make-over

slaapkamer, ladekast, accessoires

Zo nu en dan krijg ik de intense drang om mijn kamer te veranderen. Gewoon hup, andere kasten, anders inrichten en andere accessoires. De afgelopen weken was zo’n moment.

accessoires, slaapkamer, modern

Als eerste besloot ik om mijn bureau te draaien zodat het in de breedte kwam te staan. Hierdoor heb ik meer een bureau idee omdat ik nu in een soort ‘hokje’ zit, erg fijn. Ik wil mijn bureau altijd het liefste zo leeg mogelijk hebben omdat ik met frutsels en andere tierenlantijn snel afgeleid raak. In de lades van mijn bureau heb ik onder andere mijn bullet journal, potloden en pennen liggen maar ook elektronica. Dingen die ik snel bij de hand wil hebben tijdens het bloggen of als ik bezig ben achter mijn bureau. De achterkant van mijn bureau is open – wat ik overigens jammer vind – omdat je nu snel mijn rommel ziet. Goed bijhouden en opruimen dus ;-).

 

Ook wilde ik graag een ladekast op mijn kamer omdat dit scheelt in ruimte. Ik had voorheen een dressoir en dat is simpelweg een stuk groter. Hij past precies naast mijn raam wat erg fijn is. Als ik mijn make-up of haren moet doen heb ik dan ook genoeg licht – alleen nu in de herfst/winter natuurlijk minder. Ik heb genoeg ruimte, meer als in mijn ladekast zelfs. Natuurlijk kunnen mijn chill pills niet ontbreken op het kastje net als een leuk schilderijtje, wat kaarsen en mijn favoriete parfum.

slaapkamer, nachtkastje, accessoires

Mijn nachtje wil ik bovenop zo simpel mogelijk houden. Alleen een bakje met mijn meest gebruikte spullen, wederom mijn favoriete parfum en een nachtlampje. In de lades liggen onder andere mijn chill kleren – altijd goed om die snel bij de hand te kunnen hebben – en nog wat andere rommel.

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge