Review | XLS Medical sticks tropical

XLS medical 1Wie mijn blog al een langere tijd volgt, weet dat ik al een langere periode bezig ben met mijn gewicht en de poging om kilo’s kwijt te raken. Ik heb hier ook al meerdere artikelen over geschreven die je hier ken lezen. Vandaag deel ik mijn ervaring met de xls medical max strength sticks.

Als extra hulpmiddel bij mijn strijd tegen de kilo’s, kreeg ik daarom van Viata de xls medical max strenght sticks in de smaak tropical. De afgelopen maand heb ik ze getest en vandaag deel ik wat ik van vond, of het werkte en hoe het nu met twee weken zonder gaat.

XLS medical 3

XLS Medical Max Strength beperkt de calorieopname van de belangrijkste voedingsstoffen: koolhydraten, suikers en vetten. Het bevat Clavitanol, dat de afbraak en absorptie van de voedingsstoffen beperkt. Dit leidt tot een beperktere calorieopname, u verliest meer gewicht dan met diëten en bewegen alleen. Het zorgt ook voor een daling van de bloedglucosespiegel.

Ik ben in de week van 10 juli begonnen met het innemen van de sticks. Twee per dag: 1 bij het ontbijt en 1 bij het avondeten. Daarnaast heb ik geprobeerd om zo gezond mogelijk te eten. Ik weet van mijzelf dat ik snel ga snacken als ik me verveel of thuis kom. Daarnaast eet ik vaak te grote porties. Daarom heb ik geprobeerd om meer groente en fruit, minder vlees en koolhydraten en minder zoete dranken te drinken in combinatie met iedere dag bewegen in de vorm van lopen.

XLS medical 2

Zoals je kan zien zitten de sticks in een klein doosje van 20 stuks. De sticks zijn per stuk verpakt, wat erg handig is zodat je ze gemakkelijk kan meenemen in je tas naar je werk of studie. De sticks bevatten poeder in de smaak tropical, erg fruitig dus. Ik vond het lastig om de poedersticks in te nemen, omdat het erg aan mijn wangen en tanden bleef plakken. Er staat dat je het niet met water kan innemen. Dit vind ik erg jammer, want ik denk dat dit voor mij beter zou werken. Wel mag je na het ‘eten’ van de sticks wat drinken.

Ik heb de xls medical sticks ongeveer 2 weken geprobeerd en om eerlijk te zijn was  het niet wat ik ervan had verwacht. Xls medical belooft dat je meer gewicht verliest door een beperking van calorieopname en een daling van mijn bloedsuiker spiegel. Vooral het laatste merkte ik erg. Ik had vaak na het gebruiken van de sticks tijdens het eten een misselijk gevoel, terwijl ik niet te veel of te weinig at. Daarbij merkte ik dat ik vooral in de ochtend er niet helemaal lekker van werd. De sticks deden iets tijdens en/of na het eten wat mijn maag en darmen niet fijn vonden. Daarnaast is het spul een aanslag op je gebit omdat het vrij zoet en chemisch smaakt.

Ik ben in de periode dat ik het hebt gebruikt ongeveer een kilo tot 1,5 kilo afgevallen. Zodra ik stopte met de sticks kwam dit gewicht er al weer vrij snel aan. ammer! Het is als je veel kilo’s of meer kilo’s dan mij wil verliezen dus aan te raden om de sticks voor een langere tijd te gebruiken. Ik vraag me wel af of het een gezonde manier van afvallen is. Ik ben na het testen van de sticks nog steeds geen fan van afslankproducten.

Zou jij de sticks willen proberen?

 

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge