Review | Rituals Sakura Gift Set

Door Nina – Herinneren jullie mijn artikel nog over de oranje giftset van Rituals die ik heb gekocht? Nou, deze heb ik toen tegelijkertijd meegepikt en vandaag review ik deze heerlijke producten voor jullie!

Net als de vorige set die ik gereviewd heb, is deze doos heel mooi ingepakt. Deze doos is groen, wat goed bij de producten past, met een strik en een giftcard!

Er zitten 4 producten in, namelijk een douchefoam, doucheolie, een verzorgende bodylotion en een scrub. Hierbij zijn de douchefoam en doucheolie een fullsize en de bodylotion en scrub een royale mini. Ik zal stuk voor stuk de producten langs gaan en vertellen wat ik er van vind. 

Te beginnen met mijn favoriet van deze lijn (en misschien wel van Rituals), de Sakura Scrub. De geur is bijna niet te beschrijven, ik kan wel vertellen dat er rijst en kersenbloezem inzit en dat dat de geur wel een beetje maakt, maar het ruikt zo heerlijk fris en zoetig… Ik kan hem niet beschrijven, dus als je eens langs de Rituals loopt, aarzel dan niet om even aan deze heerlijke scrub te ruiken! Alleen moet ik er wel bij zeggen dat de geur heel sterk is (voor mij is dat een pluspunt, maar ik snap dat het voor anderen niet zo fijn kan zijn).

Ik vond dit wel leuk om bij te voegen, de scrub is namelijk netjes afgeplakt. Ik kom vaak scrubs tegen die een draaidop hebben en verder niks anders. Zo weet ik bijvoorbeeld dat ik ook daadwerkelijk de eerste ben die deze scrub gaat gebruiken, en ik heb het idee dat hierdoor het product mooi en langer houdbaar blijft (voordat iemand het koopt).

Zoals het potje zegt is het een suikerscrub. Dat wil zeggen dat het niet per se een hele grove scrub is, maar wel heel fijn. Er zit veel olie in de onderkant, dus mixen voor gebruik is naar mijn idee wel noodzakelijk. Daardoor heb je op het laatst niet te natte of niet te droge korrels suiker. 

Zoals je ziet zijn het grotere korrels als bij de scrub van de oranje lijn (sinaasappel en cederhout), en de olie maakt het een mildere scrub. Al met al vind ik dit soort scrubs het fijnste om te gebruiken. 
Deze scrub bevat 125 gram. 
Een fullsize van dit product bevat 375 gram en kost €19,50.

Dan hebben we de Magic Touch Body Cream. Dit product ruikt als de Sakura Scrub maar dan veel milder. Dat vind ik wel lekker, omdat het anders wel een heel overheersende geur zou zijn. Hier zit dan ook Rice Milk in, wat de geur ook veel zachter maakt. 

De tube is van zacht plastic en heeft een draaidop. Je kan hierbij gewoon het product uit de tube knijpen. 
Hier moet ik wel even wat over zeggen. Bij de vorige review heeft de body cream dezelfde tube, maar op het laatst is het heel lastig om er product uit te krijgen. Zeker als je al vette handen hebt van dat spul. Maar het is wel te doen.

De cream is niet te dik, maar zeker niet te doen. Deze cream wordt als fullsize ook in potjes verkocht. 

Het product is lekker romig en smeert heerlijk uit. Als je klaar bent met smeren trekt het snel in je huid zodat je huid lekker zacht wordt. En je ruikt ook nog eens lekker!
Deze mini bevat 70 ml. 
Een fullsize bevat 200 ml en kost €15,50

Daar hebben we de Shower Oil. Deze geur is bijna hetzelfde als de Sakura Scrub, maar net wat minder sterk. Dit is een fullsize product en heeft een makkelijke flacon om product eruit te krijgen. 

Ook hier zit weer een beveiliging op. Top!

De olie is natuurlijk hartstikke vloeibaar en heel vet. Dit is alleen als je het aanbrengt op droge huid. Als je dit in de douche gebruikt gaat het daadwerkelijk ook een beetje schuimen!

Het voed je huid heerlijk en als ik de douche uit stap ruik ik heerlijk naar deze geur. Dit gebruik ik namelijk als laatste in de douche, spoel het snel af en spring dan uit de douche. 
Dit product bevat 200 ml en kost €8,50

Dan hebben we als laatste de Zensation showerfoam! Ook hier ben ik altijd over te spreken, het gebruik vind ik heerlijk. Ik moet wel zeggen dat ik douchefoams heel uitdrogend vind. Daarom gebruik ik dit weer in combinatie met de olie. Deze ruikt weer heel erg naar de body cream. Dit is een fullsize.

Met aanbrengen is het doorzichtig. Dan foamt hij al een klein beetje op tot een wit fluffy hoopje product. 

Maar met uitsmeren… Het stopt maar niet! Zoals je ziet heb ik met dat kleine beetje product mijn hand en een stuk van mijn onderarm mee kunnen nemen! Dit is dus wel een zuinig product en heb het idee dat het mijn huid reinigt, maar zoals ik zei ook uitdrogend is. Dit is een heel fijn product om te gebruiken!
Dit product bevat 200 ml en kost €8,00
Dit was mijn review. Deze giftset is nog steeds te koop en kost €28,50. Een prima setje om de wereld van Rituals een beetje beter te leren kennen. 
Wat vinden jullie van Rituals?
 
Tot volgende week!
Groetjes,
Nina

Deze artikelen al gelezen?

2 reacties

  1. Die foam is zo lekker 😀 wat grappig dat die olie zelfs nog een beetje gaat schuimen in de douche! Had ik niet verwacht. Volgende keer in de Rituals maar even aan deze lijn gaan ruiken! Die oranje is m'n favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge