Review | DM bruisbal

Soms vind ik het fijn om na een lange werkdag even lekker warm te douchen of in bad te gaan, maar helaas heb ik thuis geen bad. Daarom ga ik vaak op vakantie in bad. Om dan mijn bad helemaal compleet te maken gebruik ik een bruisbal. Vandaag deel ik een van de bruisballen van de DM in Duitsland.

De bruisbal is te koop bij iedere DM maar heeft geen naam. Verder dan aardbei kwam ik op de verpakking niet. Hij is licht roze met een wit hartje in het midden. Qua grootte is hij vergelijkbaar met de grote van andere bruisballen, ongeveer zoals een tennisbal. De bruisbal bevat essentiële oliën die ervoor zorgen dat je huid gehydrateerd en zacht worden, maar welke dit zijn staat er niet duidelijk op.

Hijruikt sterk naar een chemische aardbeien geur, erg zoet en sterk. Niet helemaal mijn ding. Ik houd niet zo van de chemische of zoete geuren. Het badwater kleurt lichtroze en het duurt een minuut of 5-7 voordat de bruisbal volledig is opgelost in het water.

Mijn huid raakt niet echt gehydrateerd zoals het beloofd maar lijkt juist een klein beetje droog (misschien heb ik gewoon te lang in bad gelegen ;-)).  Verder ruikt mijn huid niet erg sterk naar aardbeien wat ik zelf erg prettig vind.

Welke geur vind jij lekker bij een bruisbal?

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge