Pinterest | Winter wonder land

quote

Aangezien de temperatuur ook weer geruime tijd tussen de -5 en de 5 graden bungelt, lijkt het erop dat de winter flink in aantocht is.  Terwijl ik dit schrijf sneeuwt het dan ook flink buiten en ligt er al best een pak sneeuw. Tijd om wat inspiratie op te doen via Pinterest.

ETEN & DRINKEN


BronBronBronBron

Chocolade koekjes doen het altijd goed, winter of niet. Door ze te maken met een beetje marshmallow geef je er een winterse twist aan. Het recept voor deze heerlijke koekjes vind je hier. Let op: het recept is in het engels.

Er gaat in de winter niks boven een kop warme chocomel, natuurlijk met een grote dot slagroom. Heerlijk. Dat hoort echt bij dit seizoen vind ik. Leuk DIY idee zo’n idee sneeuwpop in je chocolademelk.

Daarnaast mag stoofvlees ook niet ontbreken. Uren lang sudderend op het vuur om vervolgens samen met rode kool of winterse groente te worden gegeten. Lekker!

Daarnaast doen koekjes het ook altijd goed of het nu winter is of niet. Een enorm leuke manier om je middag te besteden. Maak bijvoorbeeld kerstkoekjes of gewoon kleine zandkoekjes. Versier ze met spikkels, nootjes of met leuke stiften.

INTERIEUR

BronBronBronBron

Ik hou van lampjes. Zeker in de winter  zorgt het voor een hoop gezelligheid. Daarnaast is sfeer vrij gemakkelijk te maken. Door middel van wat lampjes en wat dennenappels creëer je een leuke, sfeervolle vaas zonder te veel moeite.

Daarnaast ben ik fan van minimalisme. Een paar takken met wat kleine waxinelichtjes zijn simpel en zorgen voor veel sfeer in huis. Daarnaast kan je gemakkelijk wisselen omdat je met kleine en simpele accessoires werkt. Ideaal voor de winter dus!

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

1 reactie

  1. Ik ben ook weer begonnen aan een nieuw Pinterest album in de kerstsferen haha! Recepten bakken via dat platform doe ik eigenlijk nooit trouwens. Ik ben niet zo’n bakprinses dus een recept in het Nederlands is wel echt een vereiste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge