Pinned | DIY

 

Mensen die mij goed kennen weten dat ik een verslaving heb voor Pinterest.  Ik kan uren lang in bed of op de bank doorbrengen met Pinterest. Inspiratie voor mijn slaapkamer, recepten om uit te proberen of handige diy’s voor als ik me verveel. Op Pinterest kan je (bijna) alles wel vinden.

 

BronBron

Marble, een trend die met de jaren steeds groter word. Inmiddels zijn marble accessoires wel bijna in elke woon winkel te verkrijgen. Echt marmer heeft een vrij groot prijskaartje maar is gemakkelijk te DIYen met plakplastic of papier. Een goedkopere oplossing die het er niet minder mooi op maakt.

Je kent ongetwijfeld de kastencollectie ‘PAX’ van IKEA. Een kastencollectie die enorm vaak word gebruikt voor een DIY. De kasten zijn er in verschillende maten en kleuren en zien er modern uit. Doordat de achterkant dicht is gemaakt en er poten onder zijn gezet, ziet de kast er ineens anders uit. Leuk om mee te variëren dus!

 

BronBron
Kijk hoe schattig dit eruit ziet! Enorm leuk voor de Pasen met paaseitjes maar kan bijvoorbeeld ook met pepernoten. (Wel even de haasjes aanpassen naar sint of piet ;-)). Het is een makkelijke DIY waarbij je niet al te veel spullen nodig hebt en die je dus gemakkelijk op een zondagmiddag kan doen. Doordat je op de pot, vaas of iets anders van glas naar keuze een afbeelding plakt die je na het schilderen er weer af haalt, houd je een leuke afdruk achter.
Ik denk dat vele van jullie het probleem kennen. De oplader zit wat hoger en je kan je telefoon niet plat neerleggen. Lastig! Een zelfgemaakt zakje voor je telefoon en oplaadkabel kan dan erg handig zijn. Het is eenvoudig om te maken en scheelt je die kleine hartaanval als je telefoon aan de kabel bungelt.
BronBron

Als ik in mijn kasten kijk, zie ik enorm veel foto boeken liggen van mijn jeugd. Enorm leuk, maar tegenwoordig worden er nog weinig fotoboeken gemaakt met echte foto’s. De meeste fotoboeken worden digitaal gemaakt, enorm handig en mooi maar soms een beetje zonde. Hoe leuk is het om bijzondere foto’s te laten afdrukken en op te hangen in je kamer. Het is persoonlijk, staat erg mooi en laat je allermooiste fotos zien.

Heb jij inspiratie gekregen om te gaan DIYen deze zondag middag?

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge