Personal update #1 | Vakantie, drukte & minder bloggen

Vandaag begin ik met iedere maand een personal update te plaatsen. Deze vind plaats in de ene laatste of laatste week van de maand. Vandaag schrijf ik hem iets eerder want…, het is vakantie! Het ultieme moment voor een personal update van mezelf en de blog.


Vakantie

Ook voor mij is het alweer begonnen – de herfstvakantie! Ondanks dat het een weekje met rust is heb ik het heel erg druk met school en heb ik meerdere afspraken staan komende week. Zo ga ik morgen een dagje naar een vriendin toe, heb in dinsdag verschillende afspraken waaronder de kapper (we gaan nog ietsjes korter!), ga ik woensdag een dagje weg en werk ik het weekend. Daarom kan het voorkomen dat ik zaterdag of zondag geen artikel plaats.

School

Ook heb ik het momenteel heel erg druk. De opleiding is toch een stuk pittiger dan ik heb verwacht en de toetsweek komt er ook weer aan. Dit houd in dat ik de blog op een lager pitje moet zetten, helaas! Ik probeer te zorgen dat er óf op zaterdag óf op zondag altijd een artikel staat, maar het kan dus voorkomen dat er in plaats van twee maar een artikel online staat. Uiteraard probeer ik wel door te werken en artikelen vooruit de plannen maar dit lukt dus niet altijd.

Privé

Momenteel gaat het goed met me! Ik zit op een opleiding die ik, ondanks de moeilijkheidsgraad, toch heel erg leuk vind! Mijn klas is heel fijn en iedereen is heel open en respectvol tegenover elkaar. Dat maakt de motivatie om naar school te gaan en daardoor heb ik er ook veel plezier in! Verder heb ik de allerliefste vriendinnetjes om me heen die me steunen door dik en dun en waarop ik kan vertrouwen! ♥

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge