Over Annemae en haar blog

Hi!

 

Welkom op byAnnemae – mijn persoonlijke stukje internet. Mijn naam is Annemae. Ik ben 19 jaar oud en woon in een dorpje vlakbij Nijmegen. Wie mij goed kent weet dat ik een echte levensgenieter ben. Ik kan dan ook enorm genieten van de zon die schijnt of een goede regenbui, van een goed gebakken schnitzel of een kip tandoori, van een wijntje maar ook van de aanwezigheid van vriendinnen en familie of de dagjes weg die ik maak met hen.  Het liefste loop ik dan ook de hele dag met mijn camera rond, roer ik regelmatig in de pannen of in een beslagkom, lach ik veel met vrienden en familie en ontdek ik graag nieuwe steden, restaurants en hotspots en sla ik een goed avondje netflixen ook niet af.

Sinds juli 2017 ben ik afgestudeerd als doktersassistente en werk ik momenteel bij verschillende huisartsenpraktijken. Benieuwd wat ik als doktersassistente precies doe? Klik dan hier.


Sinds 1 augustus 2014 mag ik mij met trots eigenaar noemen van byAnnemae, mijn persoonlijke- lifestyle blog. Hier vind je een variatie aan artikelen – van lifestyle tot persoonlijk & van beauty tot gezondheid.  Sinds 29 april 2017 heb ik dan ook een eigen domeinnaam en ben ik volop bezig met mijn blog. Met mijn blog wil ik vooral andere inspireren. Daarom zal er elke zondag een artikel online komen rond de klok van 6, zodat je heerlijk in je bed of op de bank – met een kopje thee en een ontbijtje – het artikel kan lezen.

Best gelezen artikelen van 2017