Over Annemae en haar blog

 

ANNEMAE

Mijn naam is Annemae, 19 jaar oud, wonend in de omgeving van Nijmegen en een enorme levensgenieter. byAnnemae is mijn persoonlijke stukje internet waarop ik deel wat ik leuk vind. Sinds juli 2017 ben ik afgestudeerd als doktersassistente en val ik in bij verschillende huisartsenpraktijken. Naast werken, – wat ik trouwens enorm leuk vind – , roer ik regelmatig in de pannen of in een beslagkom, ben ik verslaafd aan social media en probeer ik regelmatig met vriendinnen een dagje weg te gaan, een terrasje te pakken of een avondje ouderwets te bank hangen met een goede film.

BYANNEMAE

byAnnemae is opgericht op 1 augustus 2014. Vanaf dat moment wilde ik mijn oude blog, xhartjebeauty een blog die ik ‘runde’ tot mijn 14e, herpakken onder een nieuwe naam. Ik wilde een blog die beter bij mij als persoon paste en waarbij ik professioneler kon schrijven. Ik wil op mijn blog delen wat ik leuk vind en vooral wanneer ik leuk vind. Ik wil simpelweg delen wat ik zie, leuk vind of eet: inspireren. Daar draait het om.

By Annemae is een persoonlijke-, lifestyleblog met naast persoonlijke en lifestyle artikelen ook beauty, food en reis artikelen.