Muziek tijdens school en bloggen

 

Tijdens het maken van huiswerk, verslagen en het typen van artikelen voor mijn blog vind ik het fijn om playlist met muziek aan te hebben. Ik heb meerdere soorten muziek in mijn spotifylijst staan. Vooral top 40 en pop muziek vind ik erg fijn om naar te luisteren maar ook 80’s hits komen voorbij. Tijdens het werken aan school of bloggen wil je geen saaie, rustige muziek aan hebben staan. Daarom wissel ik vaak van muziek tijdens het bloggen en zoek ik mijn muziek ook uit bij hoe ik me momenteel voel. Ik probeer iedere week nieuwe muziek in een playlist te zetten en oude muziek eruit te halen. Zo blijft mijn playlist up to date en blijf ik nieuwe muziek ontdekken.

afsluiting artikel

 

Deze artikelen al gelezen?

2 reacties

  1. Haha leuk om te zien! Ik luisterde ook altijd muziek tijdens huiswerk, maar koos vaak voor instrumentale muziek of liedjes waarvan ik de tekst niet versta zodat ik niet lichtelijk afgeleid kon worden :') Dominique van Anouk is trouwens echt lekker nummer <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge