Mijn nieuwe slaapkamer is af, hoera!

Het heeft even geduurd, maar mijn nieuwe slaapkamer is af! We zijn ruim twee weken bezig geweest. We hebben geverft, er is een nieuwe vloer gelegd en ik heb een aantal nieuwe meubels. Tijd voor een korte roomtour!

 

Tadaa, daar is het dan, mijn nieuwe slaapkamer! De muren zijn geverfd, de vloer ligt erin en de nieuwe meubels staan in elkaar. Het is nu dan eindelijk af, op een paar kleine dingen zoals schilderijen en accessoires na. Mijn kamer is van een wit/groene kamer met witte en zilveren accessoires naar een bruin/witte kamer met witte en rieten accessoires veranderd. Ook heb ik een nieuwe vloer, vinyl met een hout-look in een lichte grijs, bruin tint. Mijn kamer is bijna helemaal geworden zoals ik voor ogen had en had verteld in mijn droomkamer wishlist en mijn droomkamer inspiratie artikel.
Iedere keer als ik mijn kamer binnen voelt het steeds meer als mijn nieuwe, eigen plekje in huis. Ik ben er dan ook enorm blij mee!

Deze artikelen al gelezen?

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge