Mijn goede voornemens voor 2016


Happy new year! Welkom in 2016! Afgelopen vrijdag hebben we het geliefde 2015 vaarwel gezegd en zijn we begonnen met een nieuw jaar, 2016. Ik hoop dat je een gezellige oud en nieuw hebt gehad. Nu 2016 eindelijk is begonnen is het ook weer tijd om het lijstje met goede voornemens erbij te pakken. Wat wil ik allemaal voor mekaar krijgen dit jaar en wat zijn mijn doelen voor het aankomende jaar? Vandaag laat ik het je allemaal weten.

Een kilootje of …

Laat ik beginnen met het meest cliché voornemen voor 2016, kilo’s kwijtraken. Ik denk dat ik namens vele vrouwen maar ook mannen spreek als ik zeg dat we in 2016 massaal kilo’s moeten kwijtraken. Op dit moment ben ik, schrik niet… ruim 50 (!) kilo te zwaar. In 2016 moet en zal er minimaal 10 kilo af moeten, ik heb geen keus. Ik ben met mijn bmi en mijn zware overgewicht ongezond en dit moet en zal veranderen.


Gezondere voeding 

Een goede combinatie met het afvallen is gezonder eten. Ik ben totaal geen fitgirl die direct na de start van het nieuwe jaar aan de supershakes met spinazie, gember, appel en komkommer gaat maar een lekkere yoghurt shake met fruit gaat er wel in. Ik ben al een tijdje bezig om kilo’s kwijt te raken en heb er ook al een aantal artikelen over geschreven (1,2,3,4 en 5). Ik houd al bijna een halfjaar een eet dagboek bij waarbij ik een duidelijk beeld heb van mijn eet gewoontes. Ik ben in 2015 dan ook redelijk veranderd qua eetpatroon maar er is altijd tijd en plaats voor meer veranderingen.

Specifieker bloggen

Zoals ik tijdje geleden al vertelde vond ik mijn blog nogal een rommeltje. Als ik terugkijk op het afgelopen jaar zijn er 8 tags, 7 reviews, 5 eten & drinken- , 6 inspiratie-,  6 beauty- en 14 persoonlijke artikelen online gekomen. De overige 9 artikelen zijn een mengelmoes van afval artikelen, kleding artikelen en wat andere niet gecategoriseerde artikelen. In 2016 wil ik specifieker gaan bloggen waardoor mijn blog wat strakker word en minder een rommeltje is.
 

Mijn haren langer laten groeien 

Dit is denk ik een van de moeilijkere doelen die ik heb want het is o zo lastig! Ik wil mijn haar graag langer laten groeien zodat ik meer met mijn haar kan en ik wel weer toe ben aan een nieuwe coupe. Mijn haar is op dit moment op een vervelende lengte. Het zit niet goed, mijn haar valt deels slag deels krul. Eigenlijk wil ik het nu afknippen zodat mijn model weer goed in mijn haar zit maar zo wordt het nooit lang. Ik ben sinds kort verliefd geworden op een lange bob en hoop dat ik deze over een paar maanden kan laten knippen. 

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge