Mijn favoriete kerst films

Over een week is het alweer kerst! De tijd om samen met familie, vrienden of andere mensen bij elkaar aan te schuiven. Van een 5 gangen kerst diner tot een avondje gourmetten, met de kerst draait het vooral om gezelligheid en sfeer.

Home alone I

Als klein kind was dit de 1e film waar ik zo hard om moest lachen, dat ik bijna adem te kort had. Mijn favoriete film is dan ook home alone 1. Hoe Kevin alles in zijn eentje regelt en alle valstrikken in mekaar zet, geweldig! Ik moet steeds zo hard lachen om de inbrekers die vallen, uitglijden of botsen. Ik kan de film wel 100 keer kijken, ik lach nog steeds om exact dezelfde stukjes!


IMDB ★

How the grinch stole christmas

Een van mijn favoriete kerstfilms is dan ook de Grinch. Een film over een groen monster wat een bloed hekel heeft aan kerst, mensen en gezelligheid. Hij leeft daarom ook in zijn eentje op een hoge, ijskoude berg. Wat ik zo leuk vind aan de film is de gezelligheid en hoe liefdevol de who’s, het volk, is. Daarnaast blijf ik de film grappig vinden en doet het me denken aan eerdere gezellige kerstavonden met familie.


IMDB ★

The polar express

Nog een favoriet van mij: the polar express. Een familie, animatiefilm over een aantal kinderen die stiekem ’s nachts met de trein naar de noordpool gaan om op zoek te gaan naar de Kerstman en zijn elven. Mega leuk! Dit is een film die ik overdag op 1e of 2e kerstdag kijk in mijn bed. Heerlijk om de dag te beginnen met een kerfstfilm.


IMDB ★

Wat is jouw favoriete kerstfilm?

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge