Mijn favoriete instagrammers

Bron- Pinterest

Als trotse blogger zorg je natuurlijk dat je instagram up-to-date is en je foto’s scherp en kwalitatief goed zijn. Daarom laat ik vandaag mijn favoriete instagrammers zijn!

Anneloes Debets

Anneloes, beter bekend als beautycloud, maakt op haar instagram prachtige make-up foto’s, wauw! Ze staat vooral bekend om haar blog en haar ooglooks. Doordat haar foto’s simpel en van een mooie scherpe kwaliteit ben ik fan! Stiekem wil ik ook die prachtige ooglooks kunnen maken 😉

Uit Pauline’s keuken

Pauline is de enige foodblogger en food-instagrammer in mijn favoriete lijstje. Mede doordat ik haar blog erg mooi en fijn vind en doordat ze mooie foto’s van pasta’s, salade’s en haar andere recepten plaats klik ik iedere keer weer op het geliefde ♄-tje op instagram.

Manon Tilstra en Paulien Tilstra

De gezusters Tilstra zijn echte fashion-lovers en dat is goed te zien op hun instagram. Manon en Paulien hebben beide dezelfde stijl maar geven beide hun eigen twist hieraan. Naast outfit foto’s komen er ook beauty foto’s aan bod en in het geval van Paulien komt Eli, haar zoontje ook voor op haar instagram gehuld in stoere outfits.

Atticus the hedgie

Een baby egel! (heeft dat eigenlijk een naam?) Ik vind ze enorm lief ondanks de stekeltjes. Atticus is een klein egeltje van ongeveer 8 dagen oud die word gefotografeerd door zijn baasje. Wat dit oplevert? Enorm lieve foto’s!

Danique de Jong

Danique is een fashion en beautyblogger die haar blog laat overvloeien op haar instagram. Mooie strakke, vlotte foto’s die zowel zichzelf als haar blog weerspiegelen. Vooral de mix tussen fashion, lifestyle en inspiratie spreken mij erg aan!

Loey Lane
Loey heb ik leren kennen via YouTube waar ze een ongegeneerde fashion youtuber is. Ze trekt zich weinig van andere aan ondanks haar maatje meer en is een enorme voorstander van bikini’s. Deze laat ze ook zonder schaamte zien op haar Instagram, respect daarvoor!

Sarah Glasbergen

Sarah is vooral bekend van haar blog the perfect you. Ik kwam er trouwens afgelopen week pas achter dat ze Nederlands was! Ik dacht dat ze zweeds was haha. Desondanks vind ik haar nog steeds een leuke vrouw om te volgen! Wat ik zo mooi vind aan haar instagram is dat alle fotos helder zijn en het allemaal een geheel vormt.

Priscilla Dijkman
Priscilla volg ik al een lange tijd en ik merk dat haar foto’s zowel op haar blog Bellevie Fashion als op haar instagram met de dag vooruit gaan! Ze maakt een van de mooiste lipstick foto’s en nu ze zwanger is mogen de outfit foto’s ook niet ontbreken.

 

Wie zijn jouw favoriete instagrammers?

Deze artikelen al gelezen?

1 reactie

  1. Wat een leuk artikel! Ik ben nu geloof ik 4 accounts gaan volgen. Zelf heb ik al eens twee egel accounts gevolgd. Eentje is gestopt en bij de andere was het egeltje overleden 🙁 Nu heb ik weer een nieuw egel account om te volgen! 😀 Dankjewel.
    Liefs, Susan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge