Mijn bucketlist | Geluk, liefde en die ene citytrip

Het was koud buiten, het regende en de herfst is echt begonnen. Op zulke momenten kun je maar één ding doen: je bed in duiken met muziek, veel dekens en héél veel kussens en natuurlijk blogs lezen! Dit was afgelopen weekend ook zo. Ik kwam thuis van school, het weer was slecht en ik was dood moe. Tijd voor weer een gezellig annemae en bed moment. Ik keek wat rond op mijn bloglovin en zag een artikel op de blog van Anne, haar bucketlist. Ik las over haar ideeën en dacht bij mezelf: dit is iets voor op mijn blog! Daarom vandaag mijn bucketlist.

Waar begin je nu eigenlijk met zo’n bucketlist? Ik heb namelijk geen top 10 maar gewoon een aantal dingen die ik graag wil doen voordat ik later – hopelijk rond mijn 85e- gelukkig kan sterven.

Australië bezoeken

Ik wil dol maar dan ook dol graag een keer naar Australië. Niet alleen om het land te bezoeken en de prachtige natuur te zien maar ook omdat de broers en zussen van mijn opa met natuurlijk kinderen en kleinkinderen graag een keer wil ontmoeten.
 

Een huisje, boompje, beestje

Gewoon simpelweg een lieve vriend of vriendin, een klein knus huisje en een huisdier. Geen moeilijke poespas, maar gewoon een gelukkig gezinnetje. Misschien met een of twee kindje, gewoon zonder enige zorgen gelukkig zijn.

Een gezond leven leiden

Ik heb zwaar overgewicht en zoals je misschien al eerder op mijn blog kon lezen ga ik hier iets aan doen. Dit zal natuurlijk niet binnen twee weken gaan lukken maar daarom heb ik er ook geen tijd aan gezet. Ik wil het liefste gewoon een aantal kilo eraf hebben zodat ik weer gezond door het leven kan gaan. Daarom wil ik een gezond leefpatroon creëren voor mezelf zodat ik gezond ben en een paar maatjes eraf kan ‘sporten’.
 

Een quokka zien

Kijk nou even wat voor schattig beestje dit is! Het glimlacht de hele dag naar je, is familie van de wallyby en sorry maar ik vind dit echt het allerleukste beestje op aarde! Ze komen voor in het zuiden van Australië. Een prima kans om mijn droom om naar Australië te gaan en dit te combineren toch?

Citytrip naar Berlijn, Londen, Parijs en Praag

Ik wil dol maar dan ook dolgraag naar Berlijn! Niet alleen vanwege de Berlijnse muur maar ook vanwege de Duitse taal die ik trouwens heel erg gaaf vind! Verder vind ik Londen erg gaaf. Ik ben vorig jaar, september 2013, met school naar Londen geweest maar kon helaas niet zo goed van de stad zelf genieten door de activiteiten van school. Verder is Parijs natuurlijk de stad van de liefde en lijkt Praag me ook een mooie stad om eens te bezoeken.

 
afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge