Maandelijkse flashback | Juni

Sorry voor de paar dagen vertraging! Juni is alweer een paar dagen voorbij. Het leekt me leuk om terug te blikken op de afgelopen maand en jullie mee te nemen en deze leuke en vooral ook drukke maand.

4 liedjes die ik heb geluisterd

 

4 dingen die ik heb geleerd

  • Ook al denk je dat je het niet kan, je kan het!
  • Wees tevreden met wat je hebt.
  • Kersen hebben vervelende velletjes die ik niet prettig vind.

4 plekken die ik heb bezocht

4 foto’s uit mijn camera roll

In juni heb ik een aantal dagen op een huisartsenpraktijk gewerkt. Enorm leuk! Vind het echt heerlijk om te werken. Daarnaast ben ik ook geslaagd en doktersassistente en mag ik nu als gediplomeerde gaan werken.

Ik at bij een vriendin een lekkere couscous salade met paprika, bosui en mais met een soort pittige tomatensaus, erg lekker en pittig. Sinds vorig jaar heeft mijn nichtje een cavia: Pipi. Zo’n lief beestje. Mijn beste vriendje haha.

4 films of series die ik keek op netflix

4 dagen die iets betekende voor mij

  • 12 juni: Heerlijk en gezellig geluncht met klasgenoten omdat de examens achter de rug waren.
  • 14 juni: Gezellig weer eens uit eten geweest met mijn beste vriendin
  • 23 juni: Contract getekend voor vakantie werk op een huisartsenpraktijk.
  • 27 juni: De dag dat ik te horen kreeg dat ik geslaagd was

Hoe was jou juni? En wat zijn je plannen voor juli?

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge