M.A.C. Lipstick Mehr

Vandaag review ik voor jullie een M.A.C. lipstick in de kleur Mehr. Deze kleur heb ik gespot in de M.A.C Counter in Rotterdam, en vond hem te mooi om te laten liggen! 

Zoals ik zei is de lipstick in de kleur Mehr. Dit is een matte formule, wat ik heel mooi vind. Hierbij is wel vaak het probleem dat de lipsticks heel droog kunnen zijn en je lippen kunnen uitdrogen. Ik hoopte dan maar dat deze lipstick dat niet zou doen.

De huls is de typische M.A.C. huls die we allemaal wel kennen. Wat me nog nooit was opgevallen was dat er hele kleine glittertjes in de huls zitten. Ik heb altijd gedacht dat ze lakzwart waren. Maar dit schijnt op al hun lipsticks zo te zijn.

Dit is de kleur. Hier lijkt hij erg roze, maar ik vind het meer op een terracotta kleurtje lijken. In eerste instantie dacht ik dat het een naturelle kleur zou zijn, maar is toch nog vrij donker. Als ik er goed naar kijk dacht ik ook dat er nog een tintje paars in zat… Maar Mehr heeft wel een hele warme ondertoon.

In eerste instantie dacht ik dat het een naturel kleurtje zou zijn, maar op mijn arm kwam hij toch wat donkerder uit dan ik gedacht had. Vind ik niet erg, maar in de winkel zag hij er een stuk lichter uit. De lipstick voelt heel romig aan en juist helemaal niet droog! Dat is al een voordeel. 

Ik moest toch wel even wennen toen ik hem op mijn lippen had aangebracht. Deze tinten lipstick draag ik immers nooit. Achteraf merk ik dat dat me wel leuk staat, al is dat natuurlijk mijn mening. Ja, ik ben erg blij met deze lipstick!
Dit is een foto van mezelf toen ik buiten zat. Hier is de kleur duidelijk te zien. Zoals ik zeg wel een beetje een terracotta kleurtje. Erg warm, maar erg mooi!
Deze lipstick bevat 3 gram en kost €19,50. Ook kan je deze online bestellen op de officiële website van MAC en natuurlijk ook in alle MAC filialen!
Wat vinden jullie van MAC lipsticks?
Groetjes,
Nina

Deze artikelen al gelezen?

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge