Life is too short for boring hair

Life is too short for boring hair – De titel spreekt al voor zichzelf denk ik. Eens in de zoveel tijd heb ik de behoefte om mijn haar te knippen, te kleuren en mezelf een make-over te geven. Afgelopen week was het weer zover, tijd voor nieuw haar! 


Laat ik beginnen met een before foto. Dit is hoe mijn haar ruim 1,5 maand geleden is geknipt. Een soort assymetrisch kapsel waarvan de rechterkant korter was geknipt dan de linkerkant. De achterkant is wat opgeknipt en loopt in een punt. Ook kun je aan de achterkant goed mijn (bijna uitgegroeide) blonde plukken zien.

Na ruim 1,5 maand met het bovenstaande kapsel vond ik tijd worden voor iets nieuws en omdat veel van mijn familieleden en vriendinnen zeiden dat korter haar of aparter haar mij nog beter zouden staan besloot ik om de proef op som en besloot ik het korter en aparter te doen!

 Tada! Kort geknipt aan de rechterkant en hetzelfde als voorheen aan de linkerkant! Wel is mijn lange lok aan de linkerkant weg en is mijn schuine lok ook iets korter geknipt.  Happy new hair!

Wissel jij vaak van kapsel? Of houd jij liever je vaste kapsel?

 

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge