Je mooiste herinneringen op canvas

Fotofabriek canvas

Herinneringen wil je het liefste bewaren. Sommige houden ervan om ze te bewaren op foto of video. Andere kiezen ervoor om te genieten van de herinnering en niks vast te leggen. Ik vind het altijd leuk om herinneringen te delen via bijvoorbeeld een fotolijstje of een canvas. Daarom mocht ik van de Fotofabriek een canvas uitzoeken voor een van mijn meest dierbare foto’s.

Hoe werkt het?

Ik mocht van de fotofabriek een canvas uitzoeken van 20×30 cm. Ik koos mijn meest dierbare foto’s om cadeau te geven. Via de site van de fotofabriek kun je in 3 stappen gemakkelijk een canvas of ander fotoproduct kiezen. Zo hebben ze naast canvassen ook de mogelijkheid om fotoboeken en agenda’s te maken of om foto’s te laten afdrukken op hout, tegeltjes of op plexiglas. Klik op het product wat je wilt maken en ga direct aan de slag!

De site geeft bij het uploaden en plaatsen van de foto’s op je product naar keuze direct aan of ze van goede kwaliteit zijn. Wel zo handig omdat je anders misschien met een product zit met een slechte kwaliteit. Zonde! Kies zelf de indeling van je foto’s of laat Fotofabriek deze voor je rangschikken onder de knop ‘indeling’. Daarnaast kun je nog tekst toevoegen aan je product in vele kleuren en verschillende lettertypes. Ook kan je een clipart toevoegen.

Als je product eenmaal naar wens is kun je hem gemakkelijk bestellen en afrekening. Je product word dan gemiddeld binnen 24 uur in behandeling genomen. Snelle service dus! Ik bestelde mijn canvas op zaterdag en had deze binnen op dinsdag.  Als iets niet lukt of je hebt een vraag klik je simpelweg op de chat button en kun je je vraag direct aan een van de beschikbare werknemers stellen.

Uiterlijk van het canvas

Ik koos bij het bestellen van mijn canvas gratis voor de deluxe optie. Dit houd in de foto’s  worden gedrukt op extra stevig materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Er worden 12 kleuren gebruikt waardoor details goed zichtbaar zijn. Het product word geleverd in een stevige kartonnen doos waarin het canvas ‘klem’ zit door middel van blauwe piepschuimen hoeken. Dit zorgt niet alleen dat het tijdens het reizen stevig zit, maar ook dat je product zo min mogelijk word beschadigd. Het canvas zit strak gevouwen om het lijstje. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat de foto’s niet buiten de vouwlijn komen, anders mis je een deel van je foto ;-).  De afbeeldingen zijn op mijn canvas enorm duidelijk en scherp en de kleuren zijn mooi helder.  Ik ben dan ook enorm tevreden over het resultaat.

Fotofabriek canvas

Voor alle wanddecoratie geld tot 31 januari 20% korting. Mocht je nog een leuk persoonlijk cadeau willen geven of die ene vakantiefoto willen laten drukken op bijvoorbeeld canvas, sla je slag!

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge