Inspiratie | Patchwork tegels

Bron

Later als ik een eigen huisje heb is er een musthave: patchwork tegeltjes. Ik vind dit er zo ontzettend leuk uitzien! Het zorgt voor iets extra’s of bijzonders in huis en geeft daarnaast ook sfeer. Vooral in combinatie met wit, dus puur als kleuraccent zijn patchwork tegels een leuke toevoeging.

Patchwork badkamer

Een witte badkamer kun je op een gemakkelijke manier opfleuren. Denk hierbij aan accessoires zoals gekleurde handdoeken, een vaas met een plant of bloemen, verschillende structuren zoals hout of steen of kaarsen. Dit fleurt je saaie witte badkamer direct op. Daarnaast kun je ook de vloer of een deel van je badkamer betegelen met patchwork tiles.  Dit zorgt voor een extra accent in je badkamer. Je kan ervoor kiezen om je hele vloer te betegelen, een strook van tegeltjes te maken, maar een enkele muur betegelen kan ook.

 

patchwork keuken
BronBron 
Patchwork keuken en trap
BronBron  

Door kleine patchwork tegels aan je keuken toe te voegen maak je je keuken bijzonder en een eye catcher voor in je huis. Kies bijvoorbeeld voor de langste wand in de keuken, de wand boven het aanrecht of de wand boven het gasfornuis. Door kleuren te gebruiken die veel in je woonkamer terugkomen, laat je de keuken onderdeel worden van je woonkamer.

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge