Inspiratie | Aankleding voor kerst en oud & nieuw

Bron- Pinterest

De hele familie aan tafel, kalkoen, beenham, boontjes met spek, het kerstdiner is in aantocht. Maar een saaie tafel straalt ook geen gezelligheid uit toch? Het zelfde geld voor oud en nieuw, ondanks de bubbels heeft oud en nieuw wel iets feestelijks nodig. Daarom deze lastminute kerst en oud en nieuw inspiratie om de tafel en je keuken, huiskamer of woning helemaal kerstdiner en new years eve proof te maken.
 Kleine simpele aanpassingen kunnen de kersttafel toch een stuk feestelijker maken. Als je bijvoorbeeld kiest voor een tafelschikking kun je de naam kaartjes feestelijk maken door ze op een zelfgemaakte standaard van candy canes te zetten. Het bestek neerleggen in een kerstmuts of de servetten in een kerstboom vouwen zijn naast creatief ook erg leuk om te zien. Natuurlijk zet je de kerstboom aan, gooi je wat lampjes door de kamer of maak je een sfeervolle kerstschaal voor op tafel.

Om het nieuwe jaar goed in te luiden kun je meerdere dingen doen. Muziek aan, een hapje eten met vrienden of familie en een spel spelen. Een leuk spel om te doen is kaartjes maken met vragen erop zoals: ‘Wat vond je het mooiste moment van het afgelopen jaar?’, ‘Wat heb je geleerd het afgelopen jaar?’ en ga zo maar door. Naast een gezellige avond mogen bubbels ook niet ontbreken. Hoe leuk is het om de bubbels te serveren in een glas met gouden of zilveren glitters! Helemaal leuk!

Hoe vier jij kerst en oud en nieuw? En heb jij nog handige diy’s voor oud en nieuw?
afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge