Inpaklijst weekendje weg + strand (vrijdag – maandag)

Zomer froidchappele 2016

Binnenkort ga ik een weekendje weg met mijn beste vriendin. Super leuk natuurlijk! Maar neem je niet te veel mee? Of vergeet je geen dingen mee te nemen? Een inpaklijst is daarvoor handig. Vink af wat er in je koffer of tas zit en ga voorbereid een gezellig weekendje weg!

Ik ben zelf een enorme fan van lijstjes. Zoals sommige al weten heb ik een lange tijd een bullet journal bijgehouden voor al mijn lijstjes. Om een weekendje weg te gaan maak ik van te voren een lijst met wat ik mee wil nemen op vakantie. Zo vergeet ik het minste en benut ik mijn koffer het meeste. Erg handig dus! De lijst hieronder is mijn inpaklijst voor een weekendje weg met 1 of meerdere dagen strand.

Als je nu meer wilt meenemen dan mij is er bij het kopje overig genoeg ruimte om extra spullen bij te schrijven. Daarnaast kan je natuurlijk overal nog krabbelen voor extra spullen die je mee wilt nemen en die niet op mijn lijst staan.

Download mijn inpaklijst hier

Ik probeer bij het maken van een inpaklijst altijd zo min mogelijk onnodige dingen op te schrijven. Daarnaast zet ik alle spullen die ik mee wil nemen in categorieën. Hierdoor is er meer overzicht en kan je makkelijker je koffer of tas inpakken.

Veel plezier op je weekendje weg!

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge