Hotspot | Zaal 4

 

Bron

Afgelopen week ben ik samen met een vriendin het terras op gedoken. Het was immers heerlijk, zomers weer: 26 graden met volle zon en geen wolkje aan de lucht. We besloten eens naar zaal 4 te gaan, een mix van een café, restaurant en loungebar in het centrum van Wijchen.

Zaal 4 is een totale beleving. Een voormalig bioscoop omgetoverd tot een smaakvolle plek om te genieten van bourgondische sferen en eetmomenten. Een mix van café, restaurant en loungebar maakt deze plek tijdloos. Zaal 4 heeft een eigen karakter door de unieke taptafels en als kenner van gin tonic.

Zaal 4 is een nieuw horecaconcept in het centrum van Wijchen wat is opgericht door 3 jongemannen op 8 oktober 2016. Ze zijn gevestigd in het oude pand van de bioscoop, waar vroeger 3 bioscoop zalen zaten.  Bij zaal 4 kun je terecht voor een lekkere lunch, diner of om gezellig te borrelen met vrienden, vriendinnen of collega’s op een vrijdag- of zaterdagavond. Het is een echte hotspot en zowel in de zomer als in de winter erg druk. Het unieke van zaal 4 is de mogelijkheid om zelf je eigen bier te tappen, de diverse gin tonics en de simpele menukaart.

Locatie
Markt 4, 6602 AM Wijchen

Openingstijden
Maandag 11:30 – 00:00
Dinsdag t/m donderdag 10:00 – 00:00
Vrijdag en zaterdag 10:00 – 02:00
Zondag 12:00 – 00:00

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge