Hi! Welkom op byAnnemae.NL

Domeinnaam ☑, hosting ☑, alle artikelen overgezet en aanpast vanuit blogger ☑. 

Hi! en welkom op byannemae.NL oh yes. Het kostte me bloed, zweet en een hoop tranen van irritatie maar het is gelukt: een eigen domein en hosting!

Waarom een hosting en domeinnaam?

Ik wilde al langer een eigen domeinnaam. Het staat mooier dan .blogspot.com, oogt professioneler en is daarnaast ook gemakkelijker. Om een eigen domeinnaam te hebben is het verstandig om ook een hosting te zoeken. In Nederland heb je een hoop soorten zoals: Antagonist, Hostnet, Reviced, Protagonist,  Hosting 2 Go of Strato. Zelf zit ik bij Strato omdat deze in mijn ogen simpel en vrij goedkoop is.

Overstappen van blogger naar wordpress

Het overstappen van blogger naar wordpress klinkt moeilijker dan het is.  Doordat je twee totaal verschillende systemen hebt kan het lastig zijn om alles goed over te zetten, maar door de simpele import plugin van wordpress is het binnen no time klaar.  Benieuwd hoe je dit doet? Klik hier en hier voor de versies die ik heb gebruikt.

Wat veranderd er?

Er zal weinig veranderen. Mijn ‘oude’ blog word vervangen door deze en zal, op het uiterlijk na, het zelfde zijn. Alle artikelen zijn overgezet en kun je gemakkelijk teruglezen. Ik ga proberen iets vaker en wat meer te schrijven waardoor er ook weer meer online komt.  De artikelen komen online net als voorheen, geen vaste dag of datum, wel een vaste tijd.

afsluiting artikel

 

Deze artikelen al gelezen?

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge