Herfst bucketlist

besjes, bucketlist

De herfst is inmiddels alweer bijna een maand in gang. De blaadjes zijn inmiddels flink van de bomen gevallen en ook de temperatuur liegt er niet om, fris. Tijd om aan de slag te gaan met mijn herfst bucket list.

Een wandeling maken door het bos

Ik vind het altijd zo leuk om door het bos te wandelen tijdens de herfst. Al die gekleurde blaadjes, dat geknisper onder mijn voeten en die eikeltjes en dennenappeltjes op de grond maken het af. Uren lang wandelen – het liefste met een zonnetje in je rug – heerlijk!

Een netflix avondje plannen

Of het nu overdag is of avond, netflixen kan altijd. Het liefste kijk in in de avond. Heerlijk in bed onder de dekens, kussens in je rug, laptop of tv aan en starten maar die serie of film. Momenteel ben ik helemaal fan van de serie Grimm, een Amerikaanse fantasy serie. Daarnaast kijk ik vaak serie’s terug zoals flikken Rotterdam of Chantal blijft slapen.

Een spelletjes avond met vriendinnen

Gezellig samen met vriendinnen rond de keuken tafel om spelletjes te spelen, ik houd ervan. Mijn favorieten spellen zijn kolonisten van Catan, monopoly of party & co. Het liefste speel ik het uren lang onder genot van een kop thee of chocolademelk en met een bakje m&m’s of een stroopwafel.

Warme chocolademelk drinken (met slagroom!) 

Zodra het kouder word – en helaas word het dat rond de herfst – heb ik altijd enorm zin in warme chocolademelk, het liefste met slagroom. Heerlijk!

Herfst hapjes

Hapjes of gerechten die echt bij de herfst horen zijn bijvoorbeeld appelchips met kaneel of kaneel broodjes maar ook een runderstoofpot of een pompoensoep horen echt bij de herfst.

Wat zijn jouw plannen voor de herfst?

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge