From Fat To Fantastic | Optische illusie

Bron- Pinterest

Het is alweer een jaar geleden toen ik mijn laatste From Fat To Fantastic schreef, oeps. Mocht je deze willen teruglezen kan dat hier. In mijn vorige FFTF schreef  ik hoe het ging bij mijn dietiste en vertelde ik mijn vooruitgang. Aangezien het alweer bijna een jaar geleden is word het toch wel tijd voor een update!

De vorige keer toen ik een update schreef deed ik mee aan een programma van mijn school genaamd grip. Dit was een speciaal programma voor kinderen met overgewicht waarbij je persoonlijke 1 op 1 training kreeg, de fysiotherapie kon bezoeken en om de 6 weken naar de dietiste ging. Vanaf afgelopen februari toen ik begon met stage is dit programma afgelopen. Ik sport momenteel niet meer maar wil dit wel gaan oppakken. Zo wil ik graag leren hardlopen en weer aan de slag in de sportschool! Ik moet nog even kijken hoe ik dit ga combineren met school maar dat moet goed komen! 🙂

 
Ik vertelde in dit artikel, waarin ik wat handige wat ook over afvallen gaat, dat ik een eetdagboek bij hield. Dit doe ik nog steeds en dat gaat heel goed! Ik ben inmiddels wel overgestapt naar een andere app maar ik merk na 3 maanden veel verschil. Ik ben bewuster van wat ik eet en hoeveel calorieën er in mijn voeding zitten, Ik merk qua gewicht dat ik niet meer aankom. Helaas val ik ook geen kilo’s af, maar ik kom, zoals voorheen, ook niet meer aan. Dit vind ik erg fijn! Ik ben nu 6 maanden actief bezig met mijn eetdagboek. Inmiddels staat de teller op -5 kg. Ik ben trots op mijzelf!
Ik krijg vaak de vraag of ik ben afgevallen. Zelf draai ik daar meestal met een grapje omheen omdat ik niet ben afgevallen. ‘Ben je afgevallen? ‘Ja, van de trap ha ha ha’. Ik vind het natuurlijk wel leuk dat dit zo lijkt! 

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge