From Fat to Fantastic #2

Een tijd geleden schreef ik dit artikel. Een artikel over hoe ik ging afvallen en waar ik mijn afval verhaal en motivatie beschreef. Vandaag ga ik verder hier op in want ik ben inmiddels al weer 1,5 maand bezig. Daarom dus een kleine update!
Ik ben inmiddels 1,5 maand bezig met afvallen en het gaat enorm goed! Ik sport twee keer in de week (dinsdag 1 uur en donderdag 1 uur) en ga om de maand/1,5 maand naar de diëtiste. Gisteren had ik voor de tweede keer een fittest waarbij werd gekeken of er in die 1,5 maand een verbetering is gevormd qua sporten.
De vorige keer heb ik een fittest gedaan op 28 oktober 2014. Mijn conditie was slecht, een uitslag van 15. Dit is zeer laag en is precies hoe ik me destijds voelde. Mijn spierkracht voor mijn borst was 10x20kg, mijn benen was 10x80kg, mijn rug was 10x15kg en mijn schouders 10x20kg. Dit was best laag voor iemand van mijn leeftijd.
Dinsdag heb ik weer een fittest gedaan. Mijn conditie was flink vooruit gegaan, 19,65! Ik voelde me inderdaad veel fitter en kon ook veel meer volhouden! Mijn spierkracht was ook vooruit gegaan. Mijn borst was 10x25kg geworden, mijn benen 20x120kg(!), mijn rug … en mijn schouders …., Het was alsnog laag maar volgens mijn trainer en mijzelf een hele verbetering.
Ook is mijn buikomvang van 120cm afgenomen naar 116cm!

 

Een super goede motivatie om door te gaan met dit!

Deze artikelen al gelezen?

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge