byAnnemae.nl stopt!

byAnnemae.nl stopt met haar bestaan. Een moeilijke, maar voor mij wel juiste keuze. De laatste tijd kwam er steeds minder online, had ik te weinig tijd om leuke artikelen te maken en had ik er gewoon geen zin meer in. Ik leg je vandaag uit hoe en wat.

Zoals jullie al lezen in de titel stop ik met bloggen en met byAnnemae.nl. Ik werk sinds juli al als doktersassistente, maar ben sinds kort begonnen op een nieuwe plek waardoor ik tegenwoordig 4-5 dagen per week werk. Er blijft daardoor weinig tijd over om te werken aan mijn blog; buiten de avonduren en het weekend om. Vaak ben ik in de avond te moe en besteed ik mijn weekenden in comfortabele kleding op de bank of doe ik iets leuks met vriendinnen. Daarnaast heb ik steeds minder inspiratie om leuke artikelen te schrijven waardoor er in mijn concepten veel simpele artikelen staan. Geen leuke, zelfgeschreven artikel die ik met plezier maak maar snelle, gemakkelijke artikelen die ik snel in mekaar zet. Erg zonde dus!

Vanaf 18 april 2018 zal byAnnemae.nl uit de lucht zijn. Mijn artikelen kun je nog wel altijd lezen op byannemae.wordpress.com maar er zullen geen nieuwe artikelen meer online komen daarop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge