byAnnemae.nl 3 jaar!

verjaardag
Bron

Hoera, byAnnemae bestond gisteren alweer drie jaar! Doordat ik inmiddels bijna fulltime werk en nog even moet wennen aan het grote mensen leven: ik ben moe, moet enorm wennen aan het vroeg opstaan en het minder hebben van vrije tijd, ben ik helemaal vergaten dat ‘ik’  jarig was, oeps.

De afgelopen drie jaar heeft mijn blog best een hoop veranderingen ondergaan. Van verschillende lay-outs tot gastbloggers en van een nieuwe domeinnaam naar een beetje nieuwe Annemae. Niet alleen mijn blog, maar ook in ben de afgelopen drie jaar enorm gegroeid.

Zo heb ik de afgelopen drie jaar maar liefst 7 verschillende lay-outs gehad. Ik heb ze proberen terug te halen via Wayback machine, maar helemaal is het me niet gelukt.  Toen ik in 2014 begon met bloggen had ik een standaard lay-out. Door de jaren heen heb ik deze zelf, stapje voor stapje, aangepast. Toen ik eenmaal ben overgestapt naar WordPress en een eigen domein had, ben ik overgestapt naar een nieuwe lay-out.

 

– februari 2016

 

– september 2016

De afgelopen drie jaar ben ik persoonlijk ook veel gegroeid. Toen ik begon in 2014 was ik een eerste jaars doktersassistente en wist ik niet veel van de bloggers wereld en van andere bloggers af. Inmiddels draai ik mijn hand niet meer om voor het bellen of voor een van de andere moeilijke momenten als doktersassistente en groei ik met de dag meer. De afgelopen drie jaar heb ik veel geleerd dankzij andere bloggers, forums en het snuffelen op het internet. Inmiddels is mijn blog uitgegroeid tot een echte lifestyle blog met een vleugje beauty.

Ik neem nog een hapje van mijn taart om mijn bestaan te vieren en tot snel!

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge