Bloggersmeeting #2 – Den Bosch

Blog meting Den Bosc

Afgelopen zaterdag ben ik samen met 4 andere meiden naar Den Bosch geweest. Het was namelijk weer eens tijd voor blogmeeting nummer #2. Dit keer zijn we Den Bosch in gegaan voor een dagje wandelen, shoppen en om een hapje te eten. We hebben wederom enorm gelachen en het gezellig gehad.

Bossche Bol Jan de Groot
– Stationsweg 24, 5211 TW Den Bosch

We begonnen onze dag natuurlijk bij Jan de Groot, want als je in Den Bosch bent dan moet je natuurlijk wel starten met een bossche bol (of iets anders lekkers). Ik koos dan ook voor de bossche bol met een kop warme chocomel met slagroom, lekker! Het was nogal koud buiten, dus die kop warme chocomel was dan ook meer dan welkom.

Nadat iedereen haar chocomel of thee en bossche bol ophad vervolgde we onze weg naar het centrum van Den Bosch. Er was een hele route uitgestippeld van leuke vintage winkeltjes: de jaren 80 shoproute. Zo zijn we even langs geweest bij MONQUI. Bij MONQUI kun je terecht voor een kopje koffie, als je rustig wilt werken, als je een nachtje in Den Bosch of als je even wilt rondsnuffelen in het winkeltje. Ze verkopen hele leuke houten quote’s, kaarsen en oorbellen.

MONQUI Den Bosch
– Stationsweg 19, 5211 TV Den Bosch

Nadat we bij MONQUI zijn geweest lopen we over de markt door naar Hudsons Bay, een V&D achtig warenhuis met kleding, make-up, accessoires en schoenen. We lopen een tijdje rond en kletsen ondertussen wat. Ik zie wat leuke dingen, maar helaas is het allemaal vrij duur. Ik was nog op zoek naar wat leuke accessoires voor op mijn kamer maar heb niks leuks gevonden.

Nom Nom Den Bosch

Nom Nom Den Bosch
– Postelstraat 79, 5211 DX ‘s-Hertogenbosch

We zijn gaan lunchen bij Nom Nom, een gezellig en knus tentje in een zijstraatje van het centrum. De menukaart is simpel met invloeden vanuit de hele wereld. Daarnaast is bijna alles vegetarisch en is er een optie voor glutenvrij.
We hadden een hele leuke en gezellige serveerder die ons de sanpellegrino drankjes voorstelde. ‘Is leuk voor de foto, ijsblokjes, schijfje citroen of sinaasappel en een rietje, kei leuk’. Dat konden we natuurlijk niet weigeren ;). Ik ging voor de steak & cheese, een drie dubbele sandwich met smoked rib eye en cheddar. Heerlijk! De ribeye was dun gesneden en gebakken waardoor het een beetje een bacon idee had.  Aanrader!

Nadat we ruim 2,5 uur hebben gelunched zijn we verder gelopen het centrum in, waar we wederom bij Hudsons Bay zijn beland. Toevallig zat hier ook een La Place, dé plek in Den Bosch waar je de beste worstenbroodjes kan eten – volgens de serveerder van de Nom Nom. Ik heb er zelf geen gegeten, maar de rest vond hem erg goed smaken.

Rond zes uur vertrokken we – in de regen – weer naar huis. Het was, desonanks de regen op het einde, een hele leuke dag!

Wat is een aanrader qua stad voor onze volgende meeting?

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge