Bloggers meeting in Amsterdam

blogmeeting amsterdam

Afgelopen zaterdag ben ik samen met 5 andere bloggers een dagje naar Amsterdam geweest. We kenden elkaar via internet maar hadden elkaar nog nooit gezien dus was het even spannend of het zou klikken. We hebben gefietst, gelunched, zijn uit eten geweest en hebben vooral heel veel gelachen samen. Enorm gezellig!

Op weg naar Amsterdam. Omdat het toch wel een eindje reizen is pak ik de trein. Ik doe er dan ruim 1,5 uur over en hoef maar 1 keer over te stappen in Nijmegen, handig!

Vanaf Arnhem reis ik samen met Merle van girls things. Gezellig! In de trein kletsen we over onze blogs, lachen we om alles wat mis gaat bij de rest (er waren wat vervoersproblemen helaas) en vlogt Merle voor haar blog. Het was vrij druk in de trein doordat het weekend was en natuurlijk vakantie. Gelukkig konden we zitten in de trein in plaats van staan.

Daar zijn we dan. Als we iedereen hebben gevonden halen we onze OV fietsen op en gaan we Amsterdam in. We hebben een hele route uitgestippeld door Amsterdam met onder andere het vondelpark en de jordaan. Als ik iets heb geleerd is het wel dat Amsterdam echt dus niks is voor mij qua fietsen. Iedereen fiets door rood, iedereen heeft haast en alles gaat kris kras door elkaar. Veel te druk en chaotisch voor mij.

– Ferdinand Bolstraat 70, 1072 LM Amsterdam,

Nadat we over de Albert Cuypmarkt zijn gelopen gaan we wat eten bij Bagels en Beans op de Ferdinand Bolstraat. We hadden allemaal toch wel een beetje honger. Ik koos voor de sesam bagel met roomkaas met pesto en zongedroogde tomaat, zongedroogde tomaatjes en tapenade. Lekker met een glas ijskoffie!

We vervolgen ons fietstochtje naar de Roemer Visscher straat. Een straat vol met leuke huisjes en voordeuren die eindigd in het vondelpark.

Sticky fingers
– Amstelveenseweg 3, 1054 MB Amsterdam

Nadat we in het vondelpark hebben gefietst, een leuke flashmob hebben gezien en natuurlijk weer verkeerd zijn gefietst gaan we een taartje eten en een drankje drinken bij Sticky Fingers.

 

Sticky fingers

De meeste van ons kozen een iced mokka. Ik dacht dat dit een soort mokka ijskoffie was, maar het was gewoon een mokka drankje met ijsblokjes erin. Jammer, want ik had me verheugd op een ijskoffie. Desondanks was die erg lekker!

Naast de iced mokka koos ik voor een bananoffee tartelette met banaan en caramel, lekker!

Sticky fingersWe hebben vrij lang gezeten bij Sticky Fingers omdat het zo gezellig was! We hebben veel gekletst, foto’s gemaakt en vlog beelden gemaakt en gingen rond half 7 pas weg.

Rond zeven uur gingen we eten bij Lucca Due in Amsterdam, een gezellig italiaans restaurant vlakbij Amsterdam Centraal. Helaas viel het eten en de bediening een beetje tegen. Het brood wat we als voorgerecht hadden besteld kregen we bij het hoofdgerecht en de olie was favoriet in de keuken. Ik ging voor de risotto met eekhoorntjesbrood, lamskoteletten en rucola. Erg lekker maar wel veel olie helaas.

We hebben een super leuke dag gehad! Benieuwd naar de foto’s van de andere bloggers? Bekijk dan hier de blogs van Celine, Tessa, Joyce, Merle en Emma.

 

afsluiting artikel

Deze artikelen al gelezen?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge