4x Quotes

Ik ben dol op quotes. Ik heb er zelfs een mapje met quotes op mijn telefoon en laptop. Vandaag zet ik 10 quotes op een rijtje die allemaal, ja echt allemaal, mij aanspreken of iets met mij te maken hebben. Ook hoop ik je te inspireren om net zo verslaafd te raken aan quotes haha.

 
De eerste quote is hele goede vind ik.  ‘Dont count the days, make the days count’.  Je weet maar nooit wanneer het je laatste dag is. In plaats van iedere dag te tellen kun je beter van iedere dag genieten door de kleine dingen om je heen in je hart te sluiten. Terwijl iedereen klaagt over de kou en de sneeuw kun je ook je camera pakken en foto’s maken van de sneeuw, de omgeving of een kop chocomelk warm maken en in je bed ploffen met een serie.
De tweede quote spreekt eigenlijk al boekdelen en ik denk dat we hier allemaal wel eens mee te maken hebben gehad. Helemaal niet erg! Het is oké om toe te geven dat je het zwaar hebt. Er zijn genoeg mensen om je heen waar je terecht kan om je gevoelens te delen. ♥
Bron Bron

Zoals vele zeggen, iedere stap is een stap in de goede richting. Of die nu groot is of klein, een stap is een stap. Wat voor de een een kleine stap is, is voor de andere misschien een enorme stap. De quote kun je om meerdere manieren lezen. Dit ligt vooral aan je verleden en hoe jij je op dit moment voelt. Zoals de quote zegt: ‘Soms is de kleinste stap in de juiste richting de grootste stap in je leven’.

De tweede quote past erg goed bij de eerste quote vind ik. Het maakt namelijk niet uit hoelang je over je stappen doen, iedere stap is een stap. Of je er nu 10 seconden, 2 dagen of 3 jaar over doet om een stap in je leven te zetten, het blijft een stap. Ook vind ik de schildpad gewoon erg lief, haha.

Heb jij een favoriete quote?

Deze artikelen al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge